Contact

Openingstijden
Wij zijn 365 dagen per jaar geopend van 9.00 's ochtends tot en met zonsondergang. Let op! De keuken van ons restaurant sluit een uur voor zonsondergang en ons restaurant een half uur daarna. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Reserveren
We nemen tot een bepaald aantal personen reserveringen aan via de reserveringswidget, maar iedereen kan ook gewoon bij ons binnenwandelen. Grote groepen kunnen heel fijn privé zitten in verschillende zalen. Voor boekingen van deze zalen kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier of tel 023 - 5732140

Parkeren
Direct naast Parnassia aan Zee ligt een groot parkeerterrein. Het eerste half uur is gratis, vervolgens begint het betaald parkeren bij € 3,00 en dit loopt op of je kunt een dagkaart van € 19,00 nemen.

Vragen of opmerkingen?
Mail ons op info@parnassiaaanzee.nl of bel ons op 023-5732140. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier onder aan de pagina. 

Vacatures
Parnassia aan Zee is onderdeel van de Spinning Group. Alle vacatures zijn te vinden op www.spinning-group.nl.

Wie is de Spinning Group?
Met meerdere locaties, 150+ mensen in dienst en ambitieus als een start-up heeft Spinning creatieve maar vooral kenmerkende concepten weten neer te zetten waarbij gastvrijheid en loyaliteit altijd gewaarborgd zijn gebleven. Met Roast Bar Haarlem, Fishbar Monk & Parnassia aan Zee in ons eigen portfolio en als trotse partner van Mooie Boules in Haarlem, Amsterdam en Eindhoven, waar wij de foodcourts bemannen. Door de juiste branding en beleving in elke zaak wacht hen een lange toekomst. Dit is nog maar het begin!

No Cash Only PinNeem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.