Evenementenlocatie

Parnassia exclusief

Strand-Duinpaviljoen Parnassia aan Zee, jouw droomlocatie voor grote evenementen direct aan de Nederlandse kust. Met zes prachtige zalen, een stijlvol restaurant en een uitgestrekt terras, bieden wij de ideale setting voor een breed scala aan gelegenheden, van bruiloften en bedrijfsevenementen tot conferenties en feesten.

1. Exclusiviteit bij Grote Evenementen:
Wanneer je een evenement plant met meer dan 1000 gasten, wordt Strand-Duinpaviljoen Parnassia exclusief voor jouw gezelschap gereserveerd. Dit betekent dat je de volledige aandacht krijgt en een intieme sfeer kunt creëren voor je gasten, waarbij onze toegewijde medewerkers ervoor zorgen dat elk detail perfect is.

2. Zes Prachtige Zalen:
Onze locatie biedt niet minder dan zes veelzijdige zalen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een intieme ruimte voor een kleiner gezelschap of een uitgestrekte zaal voor een grootschalig evenement, we hebben de perfecte optie voor jou.

3. Adembenemend Uitzicht op Zee:
Parnassia aan Zee is gezegend met een betoverend uitzicht op de Noordzee. Het panoramische zicht op de zee en het strand creëert een unieke sfeer die bijdraagt aan de onvergetelijke ervaring van jouw evenement.

4. Groot Terras:
Geniet van de frisse zeelucht op ons uitgestrekte terras, dat een ideale plek is voor ontspanning en vermaak. Je gasten kunnen hier ontspannen met een drankje, genieten van de zonsondergang en de zilte zeewind inademen.

5. Restaurant:
Ons restaurant biedt heerlijke culinaire ervaringen met een gevarieerd menu, bereid met verse ingrediënten. Of je nu een informeel diner, een buffet of een chique meergangendiner wilt, onze getalenteerde chefs zorgen voor smaaksensaties.

6. Ruime Parkeergelegenheid Tegen Gereduceerd Tarief:
Bij Strand-Duinpaviljoen Parnassia hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Wij bieden een ruime parkeerplaats direct bij het paviljoen, en dat ook nog eens tegen een gereduceerd tarief. Jouw gasten kunnen zonder zorgen arriveren en vertrekken.

Evenementenlocatie


Ontdek de perfecte locatie voor jouw evenement aan de Nederlandse kust. Bij Strand-Duinpaviljoen Parnassia aan Zee combineren we de schoonheid van de natuur met eersteklas faciliteiten en service. Laat ons jouw visie tot leven brengen en zorg voor een onvergetelijk evenement.