AGENDA

NOVEMBER

Zondag 12 november - Sunday Brunch* LIVE
Zondag familiedag en waar beter te spenderen dan op het strand met een heerlijke brunch terwijl er LIVE een pianist de sterren van de hemel speelt op onze witte vleugel. Deze editie zal pianist Bas Peters je zondagochtend/middag wat extra glans geven. Bij zijn = meemaken!

Tijd: 11-13 uur / alleen op reservering 
Kosten: € 32,50 p.p. (brunch, zie onderaan meer info)

Zondag 19 november - Herfstwandeling
Kom en wandel op zondag 5 november in de prachtige Kennemerduinen, vertrekkend vanaf Parnassia aan Zee. Deze wandeling biedt een geweldige kans om de natuur te verkennen en te genieten van de frisse herfstlucht. Je kunt gebruik maken van de wandelkaart die je van ons meekrijgt om de paden te verkennen en uiteraard de weg niet kwijt te raken;) Na de wandeling nodigen we je uit om gezellig bij Parnassia aan Zee jezelf op te warmen met heerlijke erwtensoep* en roggebrood. Het perfecte einde van een ontspannen dag in de natuur.

Tijd: Vrije inloop tussen 10 - 15 u / melden bij de bar
Kosten: € 10,- p.p. incl. wandelkaart en erwtensoep*
*Liever geen erwtensoep dan hebben we ook heerlijke pomodorisoep 

Zaterdag 25 november - Sinterklaas
Hij komt, hij komt.... naar Parnassia aan Zee. Op zaterdag 25 november brengt Sinterklaas met zijn Pieten incl. Schmink Piet een bezoekje aan Parnassia aan Zee. Hij neemt de tijd om alle verlanglijstjes en tekeningen in ontvangst te nemen en onder het wachten kunnen de kids alvast kleurplaten maken en zich laten schminken door Schmink Piet.

Tijd: 14 - 16 uur / in de theaterzaal 
Kosten: Gratis

DIRECT RESERVEREN

DECEMBER

Zondag 3 december - Sunday Brunch* LIVE
Zondag familiedag en waar beter te spenderen dan op het strand met een heerlijke brunch terwijl er LIVE een pianist de sterren van de hemel speelt op onze witte vleugel. Deze editie zal pianist Amir Dothan je zondagochtend/middag wat extra glans geven. Bij zijn = meemaken!

Tijd: 11-13 uur / alleen op reservering 
Kosten: € 32,50 p.p. (brunch, zie onderaan meer info)

Zaterdag 9 december - Kaasfonduemiddag met herfstwandeling (optioneel)
De decembermaand is een maand van gezelligheid, bourgondisch genieten, samenkomen en KAASFONDUE! Op zaterdagmiddag 9 december organiseren wij samen met De Kaaskampanje een heerlijke kaasfonduemiddag tussen 16-18 uur. De kaasfondue komt met vers brood en diverse crudités voor € 22,50 pp. Wie slim is wandelt van tevoren de calorietjes er vast af met onze wandelroute door de duinen, routeboekje met leuke weetjes is te krijgen aan de bar voor € 4,50.

Tijd: 16-18 uur
Kosten: € 22,50 pp 
Reserveren verplicht: info@parnassiaaanzee.nl

Zondag 17 december - Herfstwandeling
Kom en wandel op zondag 17 december in de prachtige Kennemerduinen, vertrekkend vanaf Parnassia aan Zee. Deze wandeling biedt een geweldige kans om de natuur te verkennen en te genieten van de frisse herfstlucht. Je kunt gebruik maken van de wandelkaart die je van ons meekrijgt om de paden te verkennen en uiterarad de weg niet kwijt te raken;) Na de wandeling nodigen we je uit om gezellig bij Parnassia aan Zee jezelf op te warmen met heerlijke  Gluhwein. Het perfecte einde van een ontspannen dag in de natuur.

Tijd: Vrije inloop tussen 10 - 15 u / melden bij de bar
Kosten: € 5,- p.p. incl. wandelkaart + gluhwein

DIRECT RESERVEREN


S
unday Brunch / Iedere zondag tussen 11-13 uur op reservering 
Zondag familiedag en waar beter te spenderen dan op het strand met een lekkere brunch en wellicht een heerlijke wandeling op het strand of in de Kennermerduinen. Vragen over de brunch? Neem contact met ons op via de mail of per telefoon 023 573 2140.

Sunday Brunch