Trouwen aan Zee

Elkaar het JA-woord geven met jullie voetjes in het zand?

De mooiste dag van jullie leven, waarover iedereen nog jaren na praat. Wij regelen jullie bruiloft aan zee helemaal voor jullie. Door de mooie ligging en het grote paviljoen is er heel veel mogelijk, ook bij slecht weer. Wij hebben altijd een plan B. 

Wij begrijpen dat deze dag de meest persoonlijke en belangrijkste dag uit jullie leven is en dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn. Daarom komen wij graag persoonlijk met jullie in contact. Enerzijds zodat jullie ons van begin tot eind kunnen vertellen waar jullie van dromen. Anderzijds zodat wij op basis van jullie dromen een zo compleet en duidelijk mogelijk beeld kunnen schetsen. 

 

Wat bieden wij jullie: 

√ Een volledig op maat gemaakte offerte
√ De mooiste ligging in de natuur, zowel aan het strand als in de duinen
√ Geschikt voor kleine, intieme feestjes en feesten tot 200 personen  
√ Informele sfeer
√ Professionele medewerkers met liefde voor hun vak
√ Er wordt gewerkt verse streek producten
√ Parkeren tegen gereduceerd tarief
√ Een aanspreekpunt

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? En willen jullie met ons van gedachtes wisselen en samen kijken naar de perfecte indeling van de dag? Pak die telefoon en neem direct contact met ons op, voor een vrijblijvende afspraak! Wij zijn te bereiken op 023-573 2140 of mail uw vraag naar info@parnassiaaanzee.nl. U kunt ook direct het contact formulier invullen.

 

 Neem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.