Werken bij Parnassia aan Zee

Durf jij het avontuur aan?

(Junior) Meeting & Events manager

Wil jij de bezettingsgraad van onze prachtige vergaderzalen en evenementruimtes aan zee verhogen en optimaliseren? Heb jij een hoge gunfactor? Wil je ons visitekaartje zijn voor zakelijke- en evenementgasten en zorgen voor een hechte band?

Dan pas je bij ons!

Kenmerken van de functie

Jij wil onze onlangs gerenoveerde vergaderzalen en evenementruimtes tot een groot succes maken. Dit doe jij door het opzetten en uitvoeren van een origineel acquisitieplan. Je bouwt aan relaties om met bestaande en nieuwe zakelijke gasten de bezettingsgraad te verhogen.  Een proactieve en positieve houding kenmerkt jou. Jij geniet ervan om een evenement of vergadering tot in de puntjes te verzorgen. Met jouw enthousiasme weet je opdrachtgevers, gasten en collega’s te verbinden. Jij hebt affiniteit met marketing en bent niet bang om de telefoon te pakken.

Leergierigheid en gastvrijheid typeren jou en je bent communicatief sterk in Nederlands en Engels. Jouw eigen initiatief wordt bij ons toegejuicht en je zal nauw gaan samenwerken met ons horecateam.

Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau. Als je werkervaring in een vergelijkbare omgeving hebt, is dat voor ons een pré.

Hoe zou een dag eruit kunnen zien?

Topkoffie is er uiteraard om de dag mee te beginnen. Je maakt een rondje door de zalen en kijkt of alles perfect is.

Deze week heb je een aantal offertes verstuurd, waarop je vandaag een reactie hebt gekregen. Je pakt de telefoon en overlegt, waarbij je precies de goede vragen stelt om te achterhalen wat deze klant precies zoekt tot hij tevreden is.

Je overlegt met het horecateam en motiveert ze om er weer een dag van te maken dat iedereen met een glimlach naar buiten loopt. Als het nodig is, spring je zelf bij en ontvang je (internationale) gasten met groot enthousiasme.

Er komt weer een e-mail binnen die direct opgevolgd moet worden, jij belt de potentiële klant, licht ons concept toe en nodigt ze hartelijk uit voor een rondleiding. Dit bevestig je meteen per e-mail.

Een klant vraagt om hulp bij het aansluiten van de beamer en je horecacollega’s hebben hulp nodig bij het opruimen van de lunch, dus spring je bij. Onderweg kom je een aantal vergadergasten tegen, die erg tevreden zijn en zeker eens terugkomen. Je ziet een e-mail binnenkomen met een getekende offerte, weer een nieuwe klant zelfstandig binnengehaald!

Aan het einde van de dag geniet je met je collega’s van de prachtige natuur die ons omringt.

Waarom Bibitor?

Bibitor is gespecialiseerd in gastvrijheidsvastgoed en -ondernemingen. In onze portefeuille hebben we onder andere hotels, restaurants, bars en vergadercentra. Professionaliteit en ontwikkeling kenmerken ons. Door onze omvang zijn er goede carrièremogelijkheden binnen de Bibitorgroep.

Een van onze recent verworven parels is Parnassia aan Zee in Bloemendaal. Dit schitterende horecabedrijf ligt in het grote natuurgebied de Kennemerduinen. Samen met de Horecafabriek toveren we Parnassia om tot een multifunctioneel gastvrijheidsbedrijf. We hebben zes sfeervol ingerichte vergaderzalen voor 2 tot 80 personen, met uitzicht over zee en duinen en ruime zakelijke break-out ruimtes. Daarnaast worden er ook evenementen georganiseerd, zoals exclusieve familie- en bedrijfsfeesten, productpresentaties, foto- en videosessies en bruiloften. Schiphol en Amsterdam liggen om de hoek.

Het gezellige, jonge team ontvangt jou met open armen!

Kortom, wij bieden een enorm uitdagende baan op het mooiste plekje aan het strand. Je krijgt de kans om zelfstandig de verantwoordelijkheid over onze zalen te nemen. Bij ons krijg je een inspirerende en vernieuwende werkplek. Daarnaast mag je meedenken en helpen bij het ontwikkelen van bedrijfsprocessen.

Wil jij deze baan?

Wil jij binnenkort met ons stralen aan het strand van Parnassia? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@bibitor.nl.

 

 

Wij zijn ook altijd op zoek naar gemotiveerde:

koks, afwassers, barmedewerkers en medewerkers in de bediening