Vergaderaccommodatie

Vergaderen op een unieke locatie

Vergaderaccommodatie

EB & VLOED

Met een adembenemend uitzicht vanuit de zaal op de Noordzee is zaal Eb & Vloed is geschikt voor maximaal. 60 personen in theateropstelling en maximaal 33 personen in U-vorm en heeft een oppervlakte van 110 m².  (20 x 5,5 meter) Er is een Flatscreen aanwezig, waarop eenvoudig presentaties kunnen worden gegeven. Ook zijn er standaard geluidsboxjes in de zaal. Door onze nieuwe vergaderstoelen en tafels, zit u de hele dag erg comfortabel. De zaal bevindt zich op de eerste etage, waardoor deze zaal helaas niet toegankelijk is voor rolstoelen. Onze andere drie zalen op de begane grond zijn dit wel.

THEATERZAAL

Een gigantisch raam van 15 m² pal op het westen, geeft een prachtig zicht op duinen en zee. De Theaterzaal is sfeervol met veel mogelijkheden en is daarom ook onze hoofdzaal. Bij mooi weer kan de deur naar de duinen en zee open, zodat je heerlijk met je stoel in het zand kan zitten. De zaal bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen. De Theaterzaal heeft een oppervlakte van 110 m² (12 x 9m) en is geschikt voor maximaal 100 personen in theateropstelling en max. 32 personen in U-vorm. Er is geen airco aanwezig, maar wel een luchtverversingssysteem en een groot projectiescherm van 9m². Een prettige zaal met een fijne akoestiek die vaak geboekt wordt voor vergaderingen, teamdagen en seminars.

ZAAL HET DUIN

Zaal het Duin is een ruimtelijke, lichte kamer met een prachtig uitzicht over de Kennemerduinen. Door de twee grote schuifdeuren in de ruimte heeft u het idee dat u direct op het duin staat. Deze zaal lijkt in tegenstelling tot zaal de Morgenstond meer op een L-vorm en heeft een oppervlakte van ca 45 m², waardoor deze geschikt is geschikt tot circa 24 personen in theateropstelling en 14 personen in U-vorm. De vloerbedekking loopt perfect over in het landschap. Zaal het Duin beschikt over een flatscreen en bevindt zich op de begane grond. Er is een gecombineerde verwarming/airconditioning aanwezig.

ZAAL VLOED

Net een fractie groter dan zaal Eb, maar met precies hetzelfde adembenemend uitzicht op de Noordzee. Zaal Vloed is het tweelingzusje van zaal Eb en is met een oppervlakte van 58 m² geschikt voor maximaal 30 personen in theateropstelling en maximaal 21 personen in U-vorm. Door de CV en airco is het klimaat erg prettig in de zaal. Er is een Flatscreen aanwezig, waarop eenvoudig presentaties kunnen worden gegeven. Ook zijn er standaard geluidsboxjes in de zaal. Door onze nieuwe vergaderstoelen en tafels, zit u de hele dag erg comfortabel. De zaal bevindt zich op de eerste etage, waardoor deze zaal helaas niet toegankelijk is voor rolstoelen. Onze andere drie zalen op de begane grond zijn dit wel.

ZAAL DE MORGENSTOND

De Morgenstond heeft goud in de mond. De eerste zonnestralen schijnen ’s morgens vroeg in deze ruimte. Warm en strak, goud en rustgevend. Deze ruimte inspireert. Net als zaal het Duin heeft deze ruime, lichte zaal een fantastisch uitzicht over de Kennemerduinen. Dankzij de twee grote schuifdeuren staat u meteen met uw voeten in het duinzand. De zaal bevindt zich op de begane grond is voorzien van verwarming en airconditioning. De zaal heeft een oppervlakte van 48 m² en is geschikt voor circa 24 personen in de theateropstelling en voor 14 personen in U-vorm

ZAAL EB

  Net een fractie kleiner dan zaal Vloed, maar met precies hetzelfde adembenemend uitzicht op de Noordzee. Zaal Eb is het tweelingzusje van zaal Vloed en is met een oppervlakte van 52 m² geschikt voor maximaal 30 personen in theateropstelling en maximaal 15 personen in U-vorm. Door de CV en airco is het klimaat erg prettig in de zaal. Er is een Flatscreen aanwezig, waarop eenvoudig presentaties kunnen worden gegeven. Ook zijn er standaard geluidsboxjes in de zaal. Door onze nieuwe vergaderstoelen en tafels, zit u de hele dag erg comfortabel. De zaal bevindt zich op de eerste etage, waardoor deze zaal helaas niet toegankelijk is voor rolstoelen. Onze andere drie zalen op de begane grond zijn dit wel.