Actieve stranddag

Wil je met de afdeling, jouw team of het hele bedrijf een actieve stranddag beleven? 

Samen met Vibe Events hebben we een mooi aanbod van compleet verzorgde activiteiten programma’s samengesteld. Bijna alle programma´s kunnen ook binnen plaatsvinden, zodat er niks in het water hoeft te vallen. De funfactor van de activiteiten is hoog en draagt daarom zeker bij aan de teamspirit. Combineer dit met een lunch, borrel en/of een diner bij Parnassia en het feest is compleet.

Expeditie Robinson
De groep gaat in verschillende teams aan de slag. Bedenk eerst je eilandnaam. Daarna barst de strijd los en nemen de teams het tegen elkaar op tijdens de volgende onderdelen: Katapult bouwen, Memoriegame, Mega Tangram, Flexibele muur, Ultimate Balance, Da Vinci Brug en Zinderend finalespel

Win met jouw team de proef, kies de sterkste spelers voor elke opdracht! De proeven gaan van kennis tot aan uithoudingsvermogen, dus is altijd het hele team nodig om te winnen! Spanning, snelheid, teamwork en plezier staan centraal.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs p.p.: € 29,50 (excl 9% btw)

Expeditie Robinson in combinatie met Wie is de Mol?
De groep gaat in verschillende teams aan de slag. Bedenk eerst je eilandnaam. Daarna barst de strijd los en nemen de teams het tegen elkaar. Máár let goed op, want in ieder team is een mol verstopt die probeert de spellen te saboteren. Ben jij gefocust op de activiteiten of ben jij bezig met de mol ontmaskeren?

Win met jouw team de proef, kies de sterkste spelers voor elke opdracht! De proeven gaan van kennis tot aan uithoudingsvermogen, dus is altijd het hele team nodig om te winnen! Spanning, snelheid, teamwork en plezier staan centraal.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs p.p.: € 32,50 (excl 9% btw)

Wie is de Mol?!
Het bekende televisieprogramma dat zich altijd afspeelt op verre oorden is nu ook te spelen op het strand van Parnassia! Met jouw eigen team ga je verschillende activiteiten doen waar punten mee te verdienen zijn. Maar... er bevindt zich ook een mol in jouw team die ervoor probeert te zorgen dat jullie juist minder punten behalen. 

Hoe goed ken jij je collega’s en wie is nog te vertrouwen? Focus jij je op de spellen of ben jij vooral bezig met het ontmaskeren van de mol? Alle spellen winnen zal niet genoeg zijn... want wie is toch die mol?! Tijdens uitdagende, competitieve en grappige spellen op het strand, worden de mol en de teams uitgedaagd verschillende opdrachten uit te voeren. 

De opdrachten bestaan uit hersenkrakers, doe-taken en echte teambuilding-activiteiten! Durf jij met jouw team de uitdaging aan waarin vertrouwen, snelheid en slim spelen de kern vormen? Dan is deze spannende activiteit iets voor jullie!

Tijdsduur: 1,5 - 2 uur
Prijs p.p.: € 26,50 (excl 9% btw)
Deze activiteit is zowel voor buiten als binnen te boeken.

XXL Uitdaging
Een diversiteit aan mega-spellen zoals, Jenga, vier-op-een-rij, schaken of dammen, Mikado, Mega Twister en Mega Tangram. Al deze spellen zijn voor iedereen bekend in een kleine uitvoering, maar ze zijn natuurlijk veel leuker als je ze op mega-formaat kunt spelen! 

Bouw een zo hoog mogelijke toren met Jenga. Schuif, trek of duw een blok uit een willekeurige laag en leg dat blok weer bovenop de toren. Zorg dat je een mega lange mikado-stok kan pakken zonder dat de andere stokken bewegen, of probeer zoveel mogelijk puzzels op te lossen met de mega-tangram. Gegarandeerd plezier en uitdaging met alle mega spellen!

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs: € 24,50 (excl 9% btw)
Deze activiteit is zowel voor buiten als binnen te boeken.

Yoga
Bij Yin Yoga staat vooral de geest centraal. Het is een rustige, bijna meditatieve vorm van yoga waarbij poses langer worden vastgehouden. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Tijdens de sessie focus je op het loslaten van ‘niet helpende gedachten’ zoals “ik kan het niet” en “daar ben ik niet goed genoeg voor” en kom je helemaal zen met jezelf uit deze sessie.

Tijdsduur: 1,5 uur (ook mogelijk als energizer van 30 min)
Prijs: € 19,50 (excl 9% btw)
Deze activiteit is zowel voor buiten als binnen te boeken.

Beachvolleybalveld
De ultieme competitie op het strand is natuurlijk Beachvolleybal. In het zand ben je lekker flexibel ook al is het wel iets zwaarder hierdoor, maar ook veel leuker. Het voordeel is dat je zo namelijk lekker los kunt gaan en denk dan eens aan sliden en springen om de bal te vangen, maar vallen doet ook zeker geen pijn. Trek je korte broek aan, smeer je goed in en vergeet niet te hydrateren, dan garanderen wij een succesvolle activiteit.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs per veld: € 250,-

Contact aanvraagNeem contact met ons op

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.